Clientenraad Sociale Zaken Voorschoten

Landelijke Informatie Sites

logo-orange

 

 

Kwadraad: maatschappelijk werk, sociaal raadslieden, opvoedadviespunt

De sociaal Raadslieden zijn er voor alle inwoners van Voorschoten, die een vraag hebben over o.a. het recht op een uitkering, studiefinanciering, huurtoeslag, belastingen, ontslag, voogdij, juridische en rechtszaken enz.

Spreekuur op afspraak: dinsdag 9.30 – 11.30 uur

Tel: 088 6549306 of bij het loket van de gemeente”

 

 


logo

Stimulanz, kennis & advies over werk en inkomen, welzijn en gezondheid.

Stimulanz staat voor korte lijnen van burger naar overheid en omgekeerd. Stimulansz is koploper in het aanbrengen van samenhang in de dienstverlening van de overheid op het gebied van werk, inkomen, zorg en welzijn. Waarom? Zodat de burger snel en doeltreffend zijn weg vindt. Wij helpen de kwaliteit van de dienstverlening aan burgers te verbeteren door het stimuleren van samenhangende dienstverlening op het gebied van werk, inkomen, zorg en welzijn.


logo-sociale-alliantie6

De Alliantie voor Sociale Rechtvaardigheid – ook kortweg Sociale Alliantie genoemd – is een initiatief van de vakbeweging, de kerken, de humanisten en uitkeringsgerechtigden.Samen strijden zij voor een samenleving zonder armoede.


logo

Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.
Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

Adres
Correspondentieadres: Postbus 112, 2250 AC Voorschoten
Bezoekadres: Zwaluwweg 4a, 2251 MV Voorschoten

M: 06 – 111 77 400
E: voedselbankvoorschoten@gmail.com